Op deze pagina vindt u de laatste 2 algemene nieuwsberichten van de Regionale wsv Zuid-Holland en van de Koninklijke Wandel Bond Nederland waar wij lid organisatie van zijn. Ook de informatie vanuit het bestuur kunt u hier vinden.

Nieuws van de Regionale wsv Zuid-Holland

Website voor onze avondvierdaagse(n)

Nu de onze gewone vernieuwde website online staat, gaan we ook onze speciale avondvierdaagse website vernieuwen. Ook die is aan een grondige opknapbeurt toe. De insteek is om hem zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u te maken. Middels ‘berichten van het bestuur’ kunnen wij u beter op de hoogte houden van wijziging of bestaande informatie aanvullen. We gaan eens kijken hoe we de vernieuwde avondvierdaagse website ook kunnen verbeteren voor de vele vrijwilligers bij de diverse startbureau’s. Als er wat dat betreft idee├źn zijn, dan horen we dat graag.

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Website voor onze avondvierdaagse(n)

Nieuwe lidmaatschapsvormen

De meeste van u hebben het al in het wandelmagazine van de bond gelezen. Er zijn nieuwe lidmaatschapsvormen. Het “hoofdlidmaatschap” wordt “Alles-in-1-pakket” en “partnerlidmaatschap” wordt “Wandelvoordeelpas”. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze lidmaatschapsvormen en de daarbij behorende voordelen. Een en ander gaat in op 1 januari 2016. U kunt, wanneer u dat wilt voor 2017 een andere keuze maken. U hoeft daarvoor slechts een briefje of email te sturen waarin u uw keuze kenbaar maakt. Vergeet uw naam, adres en lidnummer niet te vermelden.

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe lidmaatschapsvormen
Nieuws van de Koninklijke Wandel Bond Nederland
 • Nieuwe website Avond4daagse


  Avond4daagse.nl is zowel bedoeld voor deelnemers (en hun ouders), als voor organisaties en scholen. Er is bijvoorbeeld een pagina met tips voor ouders en met leuke filmpjes en spelletjes voor kinderen. De nieuwe site heeft een gedeelte voor organisaties en scholen, waar zij onder meer promotiematerialen  kunnen bestellen. Ook is hier informatie te vinden over de ondersteuning die KWBN Avond4daagse-organisaties biedt.

  Uiteindelijk zullen ook de onderliggende websites van Avond4daagse-organisaties worden omgezet naar het design van de nieuwe site. Zodra bekend is wanneer dit zal gebeuren, krijgen de organisaties met een eigen Avond4daagse-site hierover bericht.

 • Grootschalig onderzoek onder lidorganisaties KWBN


  Gek genoeg weten wij lang niet altijd waarom jij als wandelorganisatie lid bent van KWBN of wat je nu en in de toekomst van ons verwacht. Bovendien hebben we te weinig zicht op jouw tevredenheid. Kortom, doet KWBN wat KWBN volgens jou zou moeten doen voor jouw organisatie?

  Jouw mening telt dus meer dan ooit. Hoe meer we van jou en je collega-lidorganisaties weten, hoe beter wij onze dienstverlening daarop kunnen afstemmen. Daarom houden wij in de tweede helft van maart een grootschalig ledenonderzoek onder al onze lidorganisaties. De resultaten – die we op hoofdlijnen ook aan jou zullen terugkoppelen - gebruiken we voor evaluatie en mogelijk aanpassing van ons beleid en onze dienstverlening.

  Hoe gaat het ledenonderzoek in zijn werk?

  Heel simpel! Over enkele weken ontvangen voorzitters en secretarissen van onze lidorganisaties een e-mail met een link naar onze online enquête. De enquête - met open en gesloten vragen - is vooral tot stand gekomen door de inbreng van 15 lidorganisaties en 12 KWBN-vrijwilligers die hebben mee gedaan aan een kwalitatief vooronderzoek. Zo weten we zeker dat we de juiste vragen stellen en dat we niets vergeten. Voor het invullen van de enquête vragen we ongeveer 20 minuten van jouw kostbare tijd.

  Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdamse onderzoeksbureau Noordam en de Vries.  Het is de bedoeling dat 1 persoon per lidorganisatie de online enquête invult. Ben je voorzitter of secretaris: houd je e-mail dan scherp in de gaten en doe mee!