Op deze pagina vindt u de laatste 2 algemene nieuwsberichten van de Regionale wsv Zuid-Holland en van de Koninklijke Wandel Bond Nederland waar wij lid organisatie van zijn. Ook de informatie vanuit het bestuur kunt u hier vinden.

Nieuws van de Regionale wsv Zuid-Holland

Website voor onze avondvierdaagse(n)

Nu de onze gewone vernieuwde website online staat, gaan we ook onze speciale avondvierdaagse website vernieuwen. Ook die is aan een grondige opknapbeurt toe. De insteek is om hem zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u te maken. Middels ‘berichten van het bestuur’ kunnen wij u beter op de hoogte houden van wijziging of bestaande informatie aanvullen. We gaan eens kijken hoe we de vernieuwde avondvierdaagse website ook kunnen verbeteren voor de vele vrijwilligers bij de diverse startbureau’s. Als er wat dat betreft idee├źn zijn, dan horen we dat graag.

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Website voor onze avondvierdaagse(n)

Nieuwe lidmaatschapsvormen

De meeste van u hebben het al in het wandelmagazine van de bond gelezen. Er zijn nieuwe lidmaatschapsvormen. Het “hoofdlidmaatschap” wordt “Alles-in-1-pakket” en “partnerlidmaatschap” wordt “Wandelvoordeelpas”. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze lidmaatschapsvormen en de daarbij behorende voordelen. Een en ander gaat in op 1 januari 2016. U kunt, wanneer u dat wilt voor 2017 een andere keuze maken. U hoeft daarvoor slechts een briefje of email te sturen waarin u uw keuze kenbaar maakt. Vergeet uw naam, adres en lidnummer niet te vermelden.

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe lidmaatschapsvormen
Nieuws van de Koninklijke Wandel Bond Nederland
 • Nieuw: Wandel.nl-kleding


  Wandel.nl is ons merk voor al onze producten en diensten voor wandelaars. We dragen dat merk uit via onze online community, via ons magazine, de wandelvoordeelpas, de jaargids met wandelevenementen, onze wandelkilometerboekjes én materialen die lidorganisaties kunnen gebruiken bij de organisatie en promotie van hun wandelevenementen.

  Wat nog in ons Wandel.nl-assortiment ontbrak, was kleding voor wandelaars. Hier is regelmatig vraag naar en daar willen we graag aan tegemoet komen. Vandaar dat we de afgelopen maanden om te beginnen een Wandel.nl shirt, een Wandel.nl-cap en Wandel.nl-sokken lieten ontwerpen en produceren. Uiteraard hebben we daarbij goed op de kwaliteit en draagbaarheid gelet.

  We verkopen de shirts, sokken en caps voor het eerst tijdens de Vierdaagse Nijmegen, zowel op onze stand op de Wedren, als op de KWBN Rustpost. Worden de kledingartikelen positief ontvangen, dan nemen we ze ook op in de Wandel.nl-webshop. Bovendien gaan onze wandelambassadeurs ze dan verkopen bij evenementen waar KWBN promotionele activiteiten verricht.

 • KWBN maakt zich op voor Vierdaagse Nijmegen


  KWBN-stand op de Wedren

  Op de Wedren zetten we zondag en maandag volledig in op het werven van nieuwe leden. Dat doen we niet zoals vorig jaar met een extern promotieteam, maar volledig met eigen krachten. Wie kan er immers beter over de voordelen van een KWBN-lidmaatschap vertellen, dan onze medewerkers en vrijwilligers.

  In een apart gedeelte van de KWBN-stand beantwoorden we vragen van leden over de KWBN Rustpost. Daarnaast verstrekken we hier caps aan Via Vierdaagse-deelnemers en Vierdaagse-pakketten aan mensen die die na 6 juni hebben besteld. Van dinsdag t/m vrijdag verkopen we op de Wedren KWBN-artikelen, zoals wandelkilometerboekjes, wandelprestatiekruizen en onze gloednieuwe Wandel.nl-kleding.  

  KWBN Rustpost onderweg

  Alle KWBN-leden die meedoen aan de Vierdaagse hebben toegang tot onze rustpost met een paarse button, die wij per post hebben toegestuurd. Alleen mensen met een Pluspakket kunnen gebruik maken van het VIP-gedeelte van de rustpost. Hier werken we voor de toegang voor het eerst met QR-codes, die we per e-mail hebben verstuurd. 

  De rustpost biedt zitplaatsen, sanitaire voorzieningen, spierverzorging en de verkoop van koffie en thee. Ook aan gratis hapjes en drankjes valt er van alles te genieten, want we hebben meer samplepartijen dan ooit. Niet alleen op het gebied van food trouwens, maar ook in de vorm van een blijvende Vierdaagse-herinnering. Want op woensdag en donderdag krijgen rustpostbezoeken de mogelijkheid om zichzelf vast te laten leggen op een polaroidfoto. Meer variatie en genoeg te beleven terwijl je uitrust dus.

  Net als vorig jaar vind je de KWBN Rustpost op de volgende locaties:

  Dag

  Plaats

  Positie t.o.v. route

  Aantal km voor finish

  Dinsdag

  Bemmel

  Links

    9,7

  Woensdag

  Beuningen

  Links

  12,4

  Donderdag

  Groesbeek/
  Berg en Dal

  Links

    7,1

  Vrijdag

  Malden

  Rechts

    8,4


  KWBN Relatiedag

  Op donderdag 18 juli ontvangt KWBN zakelijke relaties op de Wedren. Daar bieden wij hen interessante presentaties over onze Wandel.nl-fanbasestrategie en over crowdmanagement tijdens de Vierdaagse. Van de Wedren gaat het naar Groesbeek, waar onze gasten een stuk met de Vierdaagse-deelnemers oplopen en halverwege kunnen genieten van een lunch op onze rustpost. Zo kunnen onze partners ook zelf de unieke Vierdaagse-sfeer beleven. Wat ons betreft de beste manier om onze waardering voor hun bijdragen aan de Nederlandse wandelsport te uiten.

  We wensen de Vierdaagse-organisatie, alle deelnemers en onze KWBN-vrijwilligers voor de komende week heel veel succes en wandelplezier!